Over the night :-)

Hallåååå! Nå ligger jeg på den gode sovesofaen til bestemor, og blogger :-) Skal ikke legge meg så tilig i dag. Skal bare chille! Søskenbarnet mitt skal ligge over i natt, det blir KOOS ♥♥ vi har funnet et veldig gøy spill til ipod og sikkert mange mobiltelefoner og! Det gikk i alle fall ann og laste det ned på mobilen til søskenbarnet mitt :-) Men nå skal vi chille videre, spillet heter forresten "pottery lite" og er et gratis spill. man kan kjøpe en bedre versjon å, men den versjonen vi har er gratis :-) Du skal fome krukker og auksjonere de bort etterpå ;) Søskenbarne mitt har en rekord på 146 kr ;s Egentlig ikke så mye da :P 

Søskenbarne mitt har jobbet i hele dag, mens jeg har sittet hjemme, og ventet på henne :) Hun kom vel hjem ca. 20.00 :- D Vi har vært hos henne og bakt dotskake, hun skal nemli feire bursdag imorgen! :) Hun har blitt fjortizzz.. Gratulerer med dagen som kommer!! <3 Nå er hun 14`tizzen min :D hahahahahah, det blir vel kos for henne å og bli litt eldre enn 13`tizz! Men nå skal vi chille vidre :D NATTAAAAA ♥ Bloggez!

Yesterday!

Hei♥ I går evar jeg hos Kaia og skulle overnatte hos henne. Det var kooos♥♥ Vi gjorde vel egentlig ikke gjøre så mye, bare chillet! Kaia var faktisk ikke fotogeen i går?!?!!

Jeg tok noen bilder i går med webcameraet, men kaia ville ikke bli med på noen av de. Eller hun ville bli med på de, men hun ville liksom ikke at bildene skulle bli lagt ut♥ Så jeg legger bare ut bilder av meg.

Var dere på overnatting i går kveld?

 

Arkiv

Lenker


hits